Ajans Bakırçay

Bergama'da bu sergiyi kaçırmayın! Gelirler Kaan Efe'ye...

KÜLTÜR SANAT

Necla-Mithat Öztüre Bergama Devlet Hastanesi’nde Fizyoterapist olarak görev yapan Melisa Öncü, satılan tablolarının gelirlerini SMA hastası Kaan Efe’nin tedavisi için başlatılan kampanyaya bağışlayacak.

Necla-Mithat Öztüre Bergama Devlet Hastanesi’nde Fizyoterapist olarak görev yapan Melisa Öncü’nün ilk kişisel resim sergisi oldukça beğeni kazandı.

Aslen Trabzonlu olan ve yaklaşık 5 yıldır Necla-Mithat Öztüre Bergama Devlet Hastanesi’nde Fizyoterapist olarak görev yapan Melisa öncü, hastaneye ait sergi salonunda ilk kişisel resim sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu.

Resim sanatına hobi olarak karakalem ile başladığını ve zamanla kendisini geliştirdiğini belirten Öncü, çalışmalarını genellikle kadın figürleri üzerine yoğunlaştırdığını belirtti. Evinde atölye haline getirdiği bir bölümde çalışmalarını sürdüren Öncü, satılan tablolarının gelirlerini SMA hastası Kaan Efe’nin tedavisi için başlatılan kampanyaya bağışlayacak.

RESİM SANATINA HOBİ OLARAK BAŞLADIM

Çalışmaları hakkında bilgi veren Melisa Öncü; “Resim çalışmalarıma hobi olarak karakalem ile başladım. Hiç resim eğitimi almadım. Zamanla kendimi geliştirdim. Akrilik ve yağlı boya tablolar yapmaya başladım. Yaklaşık iki yıldır resim sanatıyla uğraşmaktayım. Çalışmalarımı mesai çıkışları atölye haline getirdiğim evimde yapıyorum. Genelde kadın figürü üzerinde çalışmayı seviyorum. Hem reprodüksiyon hem de özgün resim çalışmalarım bulunmaktadır. Çalışmalarımı takip etmek isteyen sanatseverler; melisaoncu.art olarak İnstagram’dan aratabilirler” dedi.

KAAN EFE'YE DESTEK

Öncü ayrıca; “İlk kişisel sergimi görev yaptığım hastanede açmak istedim. Bir sonraki sergimi Bergama Kültür Merkezi BerKM’ye taşımak istiyorum. Tablolarımdan bazılarının gelirini ise SMA hastası Kaan Efe’ye bağışlamak istiyorum. Destek olan herkese teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

Sergi 1 Nisan Cuma gününe kadar Necla-Mithat Öztüre Bergama Devlet Hastanesi Sergi Salonu’nda gezilebilecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.