Ajans Bakırçay

Skandal paylaşımı kınadı; "halktan özür dilemenizi bekliyoruz"

GÜNDEM

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün verdiği seminerdeki skandal ayrıntıların ortaya çıkmasının ardından CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den de sert tepki geldi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün ‘Biz İzmiriz’ projesi kapsamanda verdiği seminerde ‘Kimler terörist olmaya yatkın’ başlığı altında yapılan tespitler ülkenin gündemine oturmuştu.

Seminerde yapılan sunuma göre;Politikaya uzak, anarşiye yakın olanlar, Milliyetçi olmayanlar ve globalizmi savunanlar, dine inanmayanlar çok ya da zayıf inancı olanlar, hayvan, insan, çevre konularına aşırı duyarlı olanlar, aktivist olmak isteyenler ve sosyal medyada zaman geçerinler, terörist olmayan yakın olarak tanımlanmıştı.

Seminerdeki skandal ayrıntıların ortaya çıkmasının ardından CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den de sert tepki geldi.

CHP İzmir İl Başkanı Avukat Deniz Yücel de seminerde ifadelere tepki göstererek, "Bu skandal için, halktan özür dilemenizi bekliyoruz.'Kimler Terörist olmaya yatkın' tespitleriniz hangi bilimsel verilere dayanıyor, açıklayın." notunu düşerek söz konusu haberi paylaştı.

1-“Dine İnanmayanlar” derken, Radikal dinci ve FETÖ terör örgütlerini nereye koyuyorsunuz?

2-Teknolojinin gelişimiyle artan sosyal medya kullanıcılarını, özellikle gençlerimizi yaftalarken utanmıyor musunuz?

3- Bu dünyayı paylaştığımız, sadık ve masum dostlarımıza değer veren hayvanseverlere ve doğa severlere nasıl hakaret edersiniz? Terör, dini olan olmayan diye ayrılamaz. Terörist hiçbir canlıyı sevmez.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.