Ajans Bakırçay

Şırnak'ta 3 Askerimiz şehit oldu

GÜNDEM

Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Körseli Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 3 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz yaralandı.

Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Körseli Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuşlar Ayhan Yanık (26), Mehmet Uçar (28) ve Muhammet Ferdi Güntekin (27) şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, Türkiye Petrolleri Anonim Şirketi (TPAO) çalışanlarının güvenliğini sağlamak amacıyla görev yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile bölücü terör örgütü PKK arasında çıkan çatışma sonucu 3 askerimiz şehit oldu. Adıyaman, Hatay ve Erzurum İle İzmir'e şehit ateşi düştü. Şehit olan askerlerimizin babaocaklarına Türk bayrakları asıldı. Taziye çadırları kuruldu.

İZMİR'E ve ERZURUM'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şırnak'ın Silopi ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Şehit Muhammed Ferdi Güntekin'in İzmir’de yaşayan eşinin evine şehit ateşi düştü. Şehit Muhammed Ferdi Güntekin'in 3 yaşında bir kız çocuğu babası olduğu öğrenildi. Şehidin annesinin Erzurum'da yaşadığı ve Şehit Muhammed Ferdi Güntekin'in naaşının Erzurum Dumlu Şehitliği'nde defnedileceği belirtildi.

HATAY 'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şırnak'ın Silopi ilçesinde düzenlenen operasyonda şehit düşen olan Hataylı asker Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Uçar'ın baba ocağına acı haber ulaştı. Fatma-Haşim Uçar çiftinin oğlu Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Uçar'ın acı haberi sonrasnda ailenin evine Türk bayrağı asıldı.

ADIYAMAN'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şırnak'ın Silopi ilçesinde düzenlenen terör operasyonunda yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Ayhan Yanık'ın acı haberi Adıyaman'daki ailesine verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.