Ajans Bakırçay

Petkim'de iş kazası: çıkan yangında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralı

GÜNDEM

İzmir’in Aliağa ilçesinde, çıkan yangına müdahale eden 3 işçi deşarj kanalına düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 işçi yaralandı.

Aliağa'da, Petkim şirketine bağlı Etilen Oksit Fabrikası’nda çıkan yangına müdahale eden 3 işçi deşarj kanalına düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 işçi yaralandı.

Petkim Etilen Oksit Fabrikası'nda 15.00 sularında çıkan yangına müdahale eden teknik emniyet ekibinden üç işçi, fabrika yakınında bulunan drenaj kanalına düşerek yaralandı. İki işçi tedavileri tamamlanarak taburcu edilirken, Gürkan Kaynar (26) isimli işçi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber: Deniz Düzgün

Konuyla ilgili SOCAR’dan yapılan yazılı açıklamada; “Petkim şirketimizin Etilen Oksit Fabrikası’nda çıkan yangına müdahale ederek yangını söndüren teknik emniyet ekibimizden 3 çalışma arkadaşımız, fabrika yakınında bulunan deşarj kanalına düşmüştür. İki çalışanımızın tedavileri tamamlanarak taburcu edilirken Teknik Emniyet Teknisyeni olarak görevli çalışma arkadaşımız maalesef tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Yaşanan bu elim olay ve acı kaybımız nedeniyle derin bir üzüntü içinde olduğumuzu belirtir, SOCAR Türkiye Ailesi olarak hayatını kaybeden çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. Bu zor süreçte arkadaşımızın ailesinin yanında olacağımızı ve gereken her desteği vereceğimizi bildiririz.” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (2)

İsmet Altın 3 Yıl Önce

Dikiliye doğalgazda öncelik verilmelidir

İsmet ALTIN 5 Ay Önce

Dikilinin tümünü kapsayacak özellikle de Kabakum ve Salihler altı bölgelerine doğalgazın getirilmesi durumunda bizler kışın da bu bölgelerde devamlı oturuyor olacağız çok mutlu oluruz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.