Ajans Bakırçay

Kocaoğlu'dan Bergama ve Dikili'ye ziyaret!

GÜNDEM

Kocaoğlu, CHP Bergama ve Dikili İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin önceki dönem Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Bergama ve Dikili İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

Başkan Kocaoğlu, Bergama'da İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz, Kınık İlçe Başkanı Ahmet Kanat, Bergama’nın önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve partililer tarafından karşılandı.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini tamamladıktan sonra İzmir’in tüm ilçelerini dolaşarak, görevine devam eden ilçe başkanlarına ve belediye başkanlarına başarılar dilemek için bir tura çıktığını ifade eden Kocaoğlu, pandemi nedeniyle Dikili ve Bergama ziyaretlerinin aksadığını, bu ziyaretleri ancak gerçekleştirebildiğini söyledi.

PARTİNİN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

CHP’nin iktidara çok yaklaştığını belirten Kocaoğlu, bütün partililerin geçmişte yaşanan kırgınlıkları bir kenara bırakarak, elbirliğiyle çalışmaları gerektiğini belirtti. Kendisinin 6 yaşında oy pusulası dağıtarak siyasi yolculuğuna başladığını ifade eden Kocaoğlu, bundan sonrada partinin başarısı için bir nefer gibi çalışacağını kaydetti.

CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz ise, yaptığı hizmetlerden ve hala yüksek tempo ile parti için çalıştığından dolayı Başkan Kocaoğlu’na teşekkür etti. Kocaoğlu’nun başkanlığı döneminde Bergama’ya, özellikle de kırsala yapılan desteklerinin öneminden bahseden Canbaz, CHP’nin kırsalda ki oyunda bir artış varsa bunda kendisinin büyük payı ve etkisi olduğunu söyledi.

Kocaoğlu, Bergama ziyaretinin ardından CHP Dikili İlçe Başkanlığını da ziyaret etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.