Ajans Bakırçay

İZSU, Dikili’nin yeni içme suyu hattını devreye alıyor

GÜNDEM

Dikili ilçesinde eskiyen ve kaçaklara neden olan 30 yıllık içme suyu altyapısı yenileme çalışmaları tamamlanıyor. Yeni içme suyu hattının devreye alınması çalışmaları nedeniyle 8 Nisan Perşembe saat 09.00 ile 9 Nisan Cuma saat 21.00 arasında su kesintisi uygulanacak. 

İZSU Genel Müdürlüğü’nün Dikili ilçesinde başlattığı 168 kilometre uzunluğunda içme suyu şebekesi ve 54 kilometre uzunluğundaki iletim hatlarının yenileme çalışmasında sona gelindi.

İlçenin 30 yıllık içme suyu hattı 8 Nisan Perşembe günü devre dışı bırakılacak.

Yeni iletim hattın devreye alınması için su kesintisi yaşanacak

İZSU ekipleri, bölgeye hizmet veren terfi merkezindeki yeni pompaların ve kollektörlerin imalatı, trafo montaj işlemleri ve iletim hattı ile su deposu bağlantılarının yapılabilmesi için aralıksız ve yoğun bir çalışma yürütecek. 8 Nisan Perşembe günü saat 09.00’da başlayacak olan su kesintisi 9 Nisan Cuma günü 21.00’de sona erecek. 65 milyon 453 bin liralık yatırımla gerçekleşen çalışmaların tamamlanmasının ardından Dikili’ye yeni hatlardan su verilmeye başlanacak.

Kesintiden hangi bölgeler etkilenecek?

Yeni içme suyu hattının devreye alınması çalışmaları nedeniyle Dikili ilçesinin İsmetpaşa, Salimbey ve Gazipaşa mahallelerinde 8 Nisan Perşembe saat 09.00 ile 9Nisan Cuma saat 21.00 arasında su kesintisi uygulanacak. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için kesinti süresince bölgeye İZSU ekipleri tarafından 10 adet tankerle su dağıtımı yapılacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.