Ajans Bakırçay

İzmir'de sahte içki felaketi: 10 kişi hayatını kaybetti!

GÜNDEM

İzmir'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 10'a yükseldi, 10 kişi gözaltında..

Karabağlar, Konak, Bayraklı, Bornova ve Gaziemir ilçelerinde, sahte içki içtikleri öne sürülen 18 kişi, mide bulantısı ve görme kaybı şikayetleriyle hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan vatandaşlardan 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Tedaviye alınanlardan Hasan Çetin Esen (59), Mustafa Maya (71), Aydın Göksoy (58), Adem Güneş’in (64) hayatını kaybetmesinin ardından, hastaneye kaldırılan iki kişinin daha yaşamını yitirmesiyle birlikte ölenlerin sayı altıya çıkmıştı. Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Nejdet Kanatlıer (67), Nihat Karaoğlan (68), İlhami Kalfa ve Hüseyin Yılmaz’ın da yaşamını yitirmesiyle birlikte ölenlerin sayısı 10 yükseldi. Hastaneye kaldırılan diğer dört kişinin tedavileri sürüyor.

10 KİŞİ GÖZALTINDA

Soruşturma başlatan polis, olay sonrası çoğu aktar ve baharatçı dükkanı 11 iş yeri ve 2 depoya baskın yaptı. Ayrıca 4 araçta arama yapıldı. Operasyonlarda el altından sahte etil alkol ve içki sattığı belirlenen 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgularının sürdüğü bildirildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.