Ajans Bakırçay

Feci kazada ölü sayısı 8'e yükseldi

GÜNDEM

Kemalpaşa'dan Kınık yönüne giden ve içerisinde türbe ziyaretinden dönen vatandaşların bulunduğu minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 8 kişi hayatını kaybetti.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 8 kişi hayatını kaybetti.

Feci kaza, dün saat 17.45 sıralarında meydana geldi. Kemalpaşa'dan Kınık yönüne giden ve içerisinde türbe ziyaretinden dönen vatandaşların bulunduğu İlhan Suat (54) yönetimindeki 35 L 1610 plakalı servis midibüsü, kontrolden çıkıp 25 metreden şarampole yuvarlandı.

Takla atan midibüs, çarptığı ağaçta baş aşağı asılı vaziyette kaldı. Kaza devriye görevinde bulunan jandarma ekibi tarafından fark edildi. Can pazarının yaşandığı kaza yerine ihbar üzerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ormanlık alandaki ağaçlara çarparak durabilen minibüsteki 8 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, minibüsten çıkarılan yaralıları Turgutlu ve Kemalpaşa devlet hastanelerine kaldırdı.

Kaza haberi büyük üzüntü yaratırken Bergama Pir Sultan Abdal Derneği tarafından yayınlanan mesajda; "İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde Hamza Baba Türbesi'ni ziyarete gidenleri taşıyan minibüs, Kemalpaşa ilçesi Hamzababa yolu üzerinde şarampole yuvarlanmış. Araçta bulunan Kınıklı çok sayıda canımız vefat etmiş ve çok sayıda canımız yaralanmıştır. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Vefat eden canlarımızın yakınlarının başı sağolsun" sözlerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.