Ajans Bakırçay

Dündar ve Ulu'ya Frankfurt'ta yoğun ilgi

GÜNDEM

Duayen gazeteci Uğur Dündar ve belgesel yapımcısı gazeteci-yazar Gökmen Ulu Frankfurt'ta yoğun ilgiyle karşılaştı.

Internationales Theater Frankfurt'ta düzenlenen etkinliğe belgesel yapımcısı, gazeteci-yazar Gökmen Ulu ile birlikte katılan Uğur Dündar'a ilgi büyük oldu.

Duayen gazeteci Uğur Dündar'ın maceralı yaşamını konu alan belgesel Almanya'nın Frankfurt kentinde gösterildi. Salonun tıklım tıklım dolduğu gecede katılımcılar, gösteriden sonra yapılan kısa söyleşide duayen gazeteci Uğur Dündar ve belgeselin yönetmeni gazeteci-yazar Gökmen Ulu ile bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldu.

HERKESLE TEK TEK KUCAKLAŞTI

İmza attığı binlerce araştırma haber, unutulmaz televizyon programlarıyla Türkiye’nin en güvenilir isimleri arasında yer alan Uğur Dündar’ın konuşması, sık sık alkışlarla kesildi. Gazeteci Oktan Erdikmen'in moderatörlüğünü yaptığı söyleşiden sonra izleyicilerle buluşan Uğur Dündar, yaklaşık bir saat boyunca katılımcılarla fotoğraf çektirdi, sohbet etti ve kitaplarını imzaladı.

Dündar'ın çocukluğuna, gençliğine ve her şeyden önce meslek hayatına kısa sekanslarla ışık tutan belgeselde, sıra dışı televizyon programlarından örnekler de yer alıyor.

Frankfurt Fenerbahçeliler Derneği tarafından karşılanan Uğur Dündar, gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.