Ajans Bakırçay

Dikili’deki jeotermal kaynak ihalesi iptal edildi

GÜNDEM

Dikili ilçesi Kaynarca mevkiinde jeotermal kaynak işletme ruhsat sahası içinde yer alan T2 ve T3 kuyularının yıllık kullanımı için 1 Aralık 2020 Salı günü saat 11.00’ de yapılacak ihalenin, kuyu kullanımının İdarece yeniden değerlendirilmesi sebebiyle iptaline karar verildi.

İzmir Valiliği, İzmir Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının, Dikili ilçesi Kaynarca mevkiinde jeotermal kaynak işletme ruhsat sahası içinde yer alan T2 ve T3 kuyularının yıllık kullanımın, KDV hariç 333 bin 661,19 lira muhammen bedelle 3 yıl süreyle kiraya verilmek üzere çıktığı ihale iptal edildi.

İzmir Valiliğinin Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, İzmir Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü toplantı salonunda 1 Aralık 2020 Salı günü saat 11.00’ de yapılacak ihalenin, kuyu kullanımının İdarece yeniden değerlendirilmesi sebebiyle iptaline karar verildi.

14 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda, T2 kuyusu üretim amaçlı kullanılacağı, T3 kuyusu bu ihale kapsamında reenjeksiyon kuyusu olarak hizmete sunulacağı belirtiliyordu. T2 kuyusu 46,6 litre/saniye, T3 kuyusu 45 litre/saniye debiye sahip bulunuyor.

Yorumlar (1)

Cezmi karaayit 3 Yıl Önce

Yandaşa vericeklerdir

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.