Ajans Bakırçay

Dikili'de traktör şarampole uçtu, 1 ölü, 1 yaralı

GÜNDEM

Dikili'nin, Nebiler Mahallesi yolunda seyir halinde olan traktörün sağ arka lastik kovanı patlaması sonucu feci bir kaza meydana geldi. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

İzmir’in Dikili İlçesi, Nebiler Mahallesi yolunda seyir halinde olan traktörün sağ arka lastik kovanı patlaması sonucu feci bir kaza meydana geldi. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Dikili’nin Nebiler Mahallesi yakınlarında gerçekleşen kaza bugün saat 10.17 sırasında gerçekleşti. Nebiler’den Veli Cüce (37), eşi Naile Cüce (32) ile birlikte köyün yakınlarında bulunan arazilerinde her zamanki gibi hayvanlarına bakmaya gitti. Dönüşte seyir halindeyken belirlenemeyen bir nedenle kasasında kum yüklü traktörün sağ arka lastik kovanı patladı. Traktör savrularak yolun sol tarafındaki şarampole yuvarlandı.

Kazada sürücü Veli Cüce olay yerine gelen ambulans içindeki sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Traktörde bulunan Veli Cüce’nin eşi Naile Cüce, Bergama Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çiftin 3 çocuğu olduğu öğrenildi.

Kazanın Nebiler Mahallesi’nde duyulması üzerine köyde büyük üzüntü yaşandı.

Yorumlar (1)

Hayrettin Kaya 4 Yıl Önce

Allah böyle acıyı kimseye göstermesin ailesine şifa göndersin ve ailesine sabır versin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.