Ajans Bakırçay

Dikili’de sahte alkol kullanan 4 kişiden 2’si hayatını kaybetti

GÜNDEM

İzmir'de 10 kişinin sahte alkol tüketmeleri nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından, Dikili'den de sahte alkol kullanan 4 kişiden 2'sinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Dikili'de ev yapımı sahte içki içtikleri tespit edilen 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan vatandaşlardan 2 kişi hayatını kaybetti.

Ev yapımı sahte alkol kullandıkları gerekçesiyle zehirlendikleri tespit edilen Ömer Emin Filiz (66), Mehmet Celalettin Sezer (68 ), İlhami Kalfa (69), Ramazan Keskin (69) Dikili Devlet Hastanesi’nde başvurdu. Buradan tedavisi için Bergama Devlet Hastanesi’ne nakledilen Mehmet Celalettin Sezer ile Çiğli Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesine nakledilen İlhami Kalfa hayatını kaybetti.

Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ömer Emin Filiz’in tedavisi devam ederken, Bergama Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ramazan Keskin ise taburcu oldu.

Bunun üzerine harekete geçen Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü şahısların ikametlerinde içinde alkol olduğu tespit edilen toplam 26 litre sıvı ele geçirdi. Olay sonrası soruşturmayı derinleştiren polisin etil alkol ve sahte içki satanlar ile ilgili çalışmalar yaptığı öğrenildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.