Ajans Bakırçay

Dikili’de kadın cinayeti! eski eşini vurdu..

GÜNDEM

Cinnet geçiren eski eş tabanca ile önce eski eşini vurarak öldürdü, daha sonra da eski eşinin annesini ve komşusunu da vurarak yaraladı. Ardından aynı tabanca ile kendini vurarak intihar etti.

Dikili’de, cinnet geçiren eski eş tabanca ile önce eski eşini vurarak öldürdü, daha sonra da eski eşinin annesini ve komşusunu da vurarak yaraladı. Ardından aynı tabanca ile kendini vurarak intihar etti.

Olay, saat 21.00 sıralarında Dikili İsmetpaşa Mahallesi 32 sokak ile 13 sokak keşişmesinde meydana geldi. İddiaya göre, Alper Gül eski eşi Çilem Kılıç (23) ile sokakta karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışmanın büyümesi üzerine, Alper Gül yanında bulunan tabancayı çıkartarak ardı ardına Kılıç’a ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşun sonucu ağır yaralanan talihsiz kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırgan hızla olay yerinden kaçarak Çilem Kılıç’ın annesinin evine gitti. Saldırgan bu sefer aynı tabanca ile Kılıç’ın annesi Selime Özduran’a ateş açtı, bu sırada olay yerinde bulunan Sibel Yarcı’yı da yaraladı.

Olay sonrası Alper Gül, aynı tabanca ile kendine ateş ederek intihar ederek yaşamına son verdi.

Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, olayda ilk vurulan Çilem Kılıç’ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Öte yandan, ikinci olay yerine gelen ekipler Alper Gül’ün de yaşamını yitirdiğini belirlerken, olayda ağır yaralanan Selime Özduran ve Sibel Yarcı’yı ambulansa alarak Bergama Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Yaralıların hastanedeki tedavisi sürerken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, olay yerinde ekipler incelemelerde bulundu.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPMIŞ

Öte yandan, 2 kişinin yaralanmasına ve 1 kişinin de ölümüne neden olan Alper Gül’ün, sosyal medya hesabından olay öncesi yaptığı paylaşımı dikkat çekti. Olayda intihar ederek yaşamına son veren Gül’ün paylaşımında, “Sen kimle dans ettiğini bilmiyorsun. Beni de zerre kadar tanımamışsın. Böyle devam et seni şeytan. Bakalım ne olacak” ifadelerini kullandığı ve paylaşıma “Bedeli var” isimli bir şarkı eklediği görüldü.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.