Ajans Bakırçay

Dikili’de boğulan genç müzisyen Manisa’yı yasa boğdu

GÜNDEM

Tatil için kardeşi ve bir arkadaşıyla İzmir’in Dikili ilçesine gelen genç müzisyen Yusuf Cem Çimen (27) denizde yüzdüğü sıralarda dalgalara kapılarak yaşamını yitirdi.

Tatil için kardeşi ve bir arkadaşıyla İzmir’in Dikili ilçesine gelen Manisa Kırkağaçlı genç müzisyen Yusuf Cem Çimen (27) denizde yüzdüğü sıralarda dalgalara kapılarak yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Manisa Kırkağaç’ta yaşayan ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Türk Musikisi ve Devlet Konservatuarı mezunu olan keman sanatçısı Yusuf Cem Çimen, kardeşi ve bir arkadaşıyla birlikte önceki gün tatil için Dikili İlçesi’ne geldi. Denizde yüzdükleri sırada dalgaya kapılan gençler kıyıya çıkmaya çalıştı. Ancak kardeşi ve arkadaşı kurtulurken dalgalara kapılan Yusuf Cem Çimen bir anda gözden kayboldu.

Boğularak yaşamını yitiren Yusuf Cem Çimen’in cansız bedeni daha sonra otopsiye gönderildi. Çimen’in ölüm haberini Manisa ve Kırkağaç’ta üzüntü yaratırken ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

Çimen’in cenazesi dün ikindi namazını müteakip Kırkağaç Çiftehanlar Camii’nden kaldırılarak, şehir kabristanlığına defnedildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada ise; “Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı 2020 yılı mezunu Yusuf Cem Çimen elim bir kaza sonucu vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz” sözlerine yer verildi.

Yorumlar (1)

H.halit aksoy 3 Yıl Önce

Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.