Ajans Bakırçay

Dikili'deki vahşet öncesi şok paylaşım! Bedeli var..

GÜNDEM

Ayrıldığı eşi Çisem Kılıç'ı (23) tabanca ile öldürdükten sonra, eski kayınvalidesini ve komşusunu da yarala Alper Gül'ün korkunç olay öncesi sosyal medyadan yaptığı paylaşım kan dondurdu.

Dikili'de yaşayan Alper Gül, ayrıldığı eşi Çilem Kılıç'ı (23) tabanca ile öldürdükten sonra, eski kayınvalidesini ve komşusunu da yaraladı. 33 yaşındaki Gül dehşet saçtıktan sonra hayatına son verdi. Korkunç olay öncesi Alper Gül'ün sosyal medyadan yaptığı paylaşım kan dondurdu.

Alper Gül isimli şahıs tabanca ile ateş açarak boşandığı Çilem Kılıç’ı öldürdü, kayınvalidesi ve komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti. Alper Gül’ün sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarda boşandığı Çilem Kılıç’ı defalarca ölümle tehdit ettiği görüntüler dikkat çekti.

Gül’ün en son paylaşımında "Her hataya bir mermi borcum olsun" şeklindeki ifadesi Kılıç cinayetinin tasarlanarak işlendiğini gözler önüne serdi. Yaptığı birçok paylaşımda Çilem Kılıç’a yönelik tehdit ve küfürler savuran Alper Gül’ün, paylaşımlarında aynı zamanda kadın hakları konusunda cinsiyetçi küfür ve tehditler içeren ifadeler kullandığı tespit edildi. 

Kaynak: T24

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.