Ajans Bakırçay

Dikili'de 107 yaşına giren Sabiha öğretmen için hatıra pulu!

GÜNDEM

Atatürk ile Konya ziyareti sırasında tanışan ve onun tavsiyesi üzerine öğretmen olan Sabiha Özar'ın, 107'inci yaşı 1 Ekim 2022 günü sürpriz doğum günü etkinliğiyle kutlanmıştı...

Atatürk ile Konya ziyareti sırasında tanışan ve onun tavsiyesi üzerine öğretmen olan Sabiha Özar'ın, 107'inci yaşı Dikili'de sürpriz doğum günü etkinliğiyle kutlanmıştı. Sabiha öğretmen için bastırılan hatıra pulları da adreslerine ulaştı.

Dikili'de yaşayan Sabiha Özar için ilçede görev yapan öğretmenler ve arkadaşları, bir kafeteryada doğum günü sürprizi hazırladı. Pastasındaki mumları üfleyen Özar, kutlama için sevdiklerine teşekkür ederek bugünü unutmayacağını söyledi. Sabiha Özer adına bastırılan hatıra pulları ise adreslerine ulaştı.

Atatürk'ün 1923'teki Konya ziyareti sırasında başını okşayarak "Okuyup öğretmen ol" tavsiyesi üzerine öğretmen olan Sabiha Özar'ın oğlu Ersun Özar da annesinin bilinci ve hafızasının yerinde olduğunu, geçmişini, bugününü hatta yarınını da rahatlıkla görebilecek bir ufka sahip olduğunu belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.