Ajans Bakırçay

Depremde hayatını kaybeden Yüksel ailesine hüzünlü veda..

GÜNDEM

İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha Yüksel’in depremde hayatını kaybeden eşi Burcu Yüksel, kızı Dila ile oğlu Ege Ilgaz gözyaşları içinde toprağa verildi.

İzmir'de merkez üssü Ege Denizi olan 6,6 şiddetinde meydana gelen depremde İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel’in eşi ve iki çocuğu depremde hayatını kaybetti.

Bergamalı Diş Hekimi Mehmet Kutlu’nun 3 evladından biri olan kızı Burcu Yüksel ve torunları Dila ile Ilgaz’ın yaşamlarını yitirmesi Bergama’yı da yasa boğdu. Yüksel ailesinin cenazeleri öğle namazından sonra Bornova mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, CHP Genel Başkan Yardımcılarından Seyit Torun, Ahmet Akın, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta katıldı.

İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha Yüksel’in eşi Burcu Yüksel, kızı Dila ile oğlu Ege Ilgaz için Bornova Hacılarkırı Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenini Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı.

Nuri Seha Yüksel, gözyaşları arasında eşine ve çocuklarına veda etti. Kılınan cenaze namazının ardından, Yüksel ailesi toprağa verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.