Ajans Bakırçay

CHP İzmir İl Kadın Kolları, Bergama'yı ziyaret etti

GÜNDEM

CHP İzmir İl Kadın Kolları, CHP Bergama İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti, Bergama esnafına broşür dağıttı.

CHP İzmir İl Kadın Kolları, CHP Bergama İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun esnafın sorunlarına yönelik açıklamış olduğu 17 maddelik çözüm önerisi broşürünü ilçe esnafına dağıttı.

CHP Bergama Kadın Kolları Başkanı Figen Günal ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve CHP İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz’ın da hazır bulunduğu buluşmada ilk olarak Kadın Kolları İl Başkanı Şenkal Uçar’a bir buket çiçek takdim edildi. Ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun esnafın sorunlarına yönelik açıklamış olduğu 17 maddelik çözüm önerisi broşürü ilçe esnafına dağıtıldı.

CHP Bergama Kadın Kolları Başkanı Figen Günal; “Bugün CHP İzmir İl Kadın Kolları ilçemizi ziyaret etti. Birlikte Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun esnafın sorunlarına çözüm olarak sunduğu 17 maddelik öneriyi içeren broşürleri ilçe örgütümüz, meclis üyelerimiz ve CHP İzmir İl Kadın Kolları'nın desteğiyle Bergamalı esnafımıza dağıttık. CHP MYK Üyesi Hatice Semerci’nin de katıldığı broşür dağıtımına Çiğli, Karabağlar, Gaziemir, Narlıdere, Urla, Buca, Foça ve Menemen Kadın Kolları da destek verdi. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Buluşma CHP Bergama İlçe Binası önünde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.