Ajans Bakırçay

Büyükşehir, Bergama Kapalı Pazaryeri'nde maske dağıttı

GÜNDEM

Pazaryerlerine maskesiz girilemeyeceği ile ilgili genelge yayınlanmasının ardından, Bergama Kapalı pazaryerlerine maskesiz giden vatandaşlar için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz maske dağıtıldı.

Pazaryerlerine maskesiz girilemeyeceği ile ilgili genelge yayınlanmasının ardından, Bergama Kapalı Pazaryeri'ne maskesiz giden vatandaşlar için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz maske dağıtıldı.

Tüm dünyada koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler çerçevesinde Pazar yerlerindeki tezgahlar seyrekleştirildi. Pazaryerlerine maskesiz girilemeyeceği ile ilgili genelge yayınlanmasının ardından pazaryerlerine maskesiz giden vatandaşlar için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından her ilçede olduğu gibi Bergama Kapalı Pazaryeri’nde de ücretsiz maske dağıtıldı. Pazaryerinde ki maske dağıtımına Bergama CHP İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz, Büyükşehir Belediyesi Meslis Üyeleri, Bergama Belediyesi Meclis Üyesi Ali Bor, Kadın Kolları Başkanı Figen Günal ve Bergama Yerel Hizmetler Müdürü Bektaş Bal da katıldı.

Maske dağıtımı ile ilgili CHP Bergama İlçe Başkanlığı'nın sosyal medya hesabında ise; "Yaşadığımız salgın hastalıktan korunabilmeniz için pazar yerlerinde maske kullanımı zorunluluğu dolayısıyla; halkın yanında, halk için çalışan, sosyal belediyeciliğin hergün bir örneğini veren İzmir Büyükşehir Belediyemiz ilçemizde pazar yerinde halkımıza ve pazarcı esnafımıza maske dağıtımı yapmıştır. Örgütümüz olarak bizler de çalışmaları yerinde gördük, dağıtıma gönüllülerle birlikte yardım ettik. Tabi ki sosyal mesafemizi koruyarak, kişisel önlemlerimizi alarak. Teşekkürler İzmir Büyükşehir Belediyesi" mesajı yayınlandı.

Bergama Yerel Hizmetler Müdürü Bektaş Bal ise; "Bugün esnafımıza ve vatandaşlarımıza alış veriş esnasında sağlıklı bir ortam sunabilmek için, tıbbi maske dağıtımı yaptık. Vatandaşlarımızdan ricamız mümkün olduğunca evlerinden çıkmamaları. Çıkmak zorunda kaldıklarında ise sosyal mesafeyi koruyup, kuralları uygulamaları" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.