Ajans Bakırçay

Bergamalı 1178 aileye gıda yardımı

GÜNDEM

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs salgını nedeniyle ihtiyaç sahibi yurttaşlar için hazırladığı gıda paketleri, Bergama Gönüllüleri'nin desteği ile Bergama Yerel Hizmetler Müdürlüğü tarafından dağıtıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs salgını nedeniyle ihtiyaç sahibi yurttaşlar için hazırladığı gıda paketleri, Bergama Gönüllüleri'nin desteği ile Bergama Yerel Hizmetler Müdürlüğü tarafından dağıtıldı.

Bergama’da ki ihtiyaç sahibi ve 60 yaş üzeri vatandaşlar için hazırlanan paketler 1178 aileye ulaştırıldı. Bergama Gönüllüleri çatısı altında CHP, İYİ Parti, Bergama Tahtacılar Kültür Eğitim Yardımlaşma Derneği, Pir Sultan Abdal Bergama Şubesi, Bergama Demokrasi Platformu, Atatürkçü Düşünce Derneği Bergama Şubesi ve Sendikalar kolileri hazırlama, temin etme, paketleme ve dağıtıma katılarak destek verdi.

KİMSEYİ İNCİLTMEDEN

Yardımlarla ilgili bilgi veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Bergama Yerel Hizmetler Müdürü Bektaş Bal; “Bergama’da ki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın mutfak giderlerine mütevazı bir katkı sağlamak için yardım kolilerimizi büyük bir titizlilikle hazırladık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in ‘Sosyal belediyeciliğin bir gereği’ olarak tanımladığı erzak dağıtımlarını vatandaşlarımızı rencide etmeden ve teşhir edilmemesine özen göstererek gerçekleştiriyoruz. Bergama Gönüllüleri çatısı altında bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN YÜKLERİNİ HAFİFLETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Bal ayrıca; “Salgınla birlikte yaşanan ekonomik durgunluk vatandaşlarımıza da yansıyor. Bizler Büyükşehir Belediyesi olarak bu bağlamda halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Onların yüklerini hafifletmeye çalışacağız” dedi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.