Ajans Bakırçay

Bergama’daki yangında evsiz kaldı

GÜNDEM

Yangından geriye yaşlı kadının evinin dört duvarı kaldı.

İzmir’in Bergama ilçesinde önceki gün çıkan yangında Naide Can’a (64) ait olan ev kullanılamaz hale geldi.

Bergama’nın Kozak Bölgesinde yer alan Hacıhamzalar Köyünde önceki gün sabah saatlerinde evinden çıkarak zeytin toplamaya giden Naide Can’ın evi henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin yangına anında müdahalesine rağmen yaşlı kadının evi kullanılamaz hale geldi.

Evden geriye dört duvar kaldı

Önceki gün sabah saat 08.00'da Bergama’da yaşayan oğlu Ramazan Can ile birlikte evinde kahvaltı yapan Naide Can ardından zeytin toplamak üzere evden ayrıldıktan bir saat sonra elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangın meydana geldi. Yangından geriye yaşlı kadının evinin dört duvarı kaldı.

Yıkıldım ben, yıkıldım…

Evinin zeytine gittiğinde yandığını söyleyen Naide Can "Bir saat sonra çağırdılar da öyle geldik. Ağlayamadan, söyleyemeden katıldım kaldım. Hiç bir şey yoktu, ne soba yaktık ne bir şey. Ben bulaşıkları yıkadım, oğlan süpürdü, çıktık hiç bir şey yoktu. Ne olduğunu anlayamadık, yıkıldım ben yıkıldım" diyerek gözyaşı döktü.

Naide Can’ın oğlu Ramazan Can ise (39); "Annemle birlikte sabah kalkıp kahvaltımızı yaptık. Kahvaltıdan sonra sabah saat 8 gibi evden ayrıldık. Saat 9’da 'eviniz yanıyor' diye haber geldi. Geriye döndüğümüzde evimiz tamamen kül olmuştu. Bir tane eşyamızı bile alamadık. Üzerimizdeki eşyalarla kaldık. Annemin bilhassa hiçbir şeyi yok. Bu şekilde evimiz yandı. Yangının elektrik kontağından çıktığını düşünüyoruz. İtfaiyenin tuttuğu raporlar bekleniyor. Olay Yeri İncelemenin belirttiğine gör elektrik kontağından çıktığı söyleniyor" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.