Ajans Bakırçay

Bergama’da esnaf hukuksuz olarak işyerinden çıkartılıyor

GÜNDEM

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Olgu Altuğ Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun esnafın mağdur edilmeyeceği sözünü hatırlatarak tahliyelerin durması gerektiğini belirtti.

İYİ Parti Bergama Belediye Meclis Üyesi Av. Olgu Altuğ, İzmir İl Başkan Yardımcısı Mehmet Balvar ve İl Yöneticisi Aybars Aksoy ile birlikte Bergama Millet Projesi içerisinde yer alan esnafın dertlerini yerinde dinledi.

Bergama Belediyesi'nden gelen tahliye yazıları ile şoke olan stat esnafının dertlerini dinleyen İYİ Parti Bergama Belediye Meclis Üyesi Av. Olgu Altuğ bir takım açıklamalarda bulundu.

Altuğ yaptığı açıklamada; "Bergama Belediyesi stat dükkânlarında yer alan esnafa gönderdiği yazıda riskli yapı nedeniyle 60 gün içerisinde dükkânlarını boşaltmalarını istiyor. Bergama Belediyesi'nin AKP'li Belediye Başkanı Hakan Koştu daha önce yaptığı açıklamalarda kesinlikle esnafın mağdur edilmeyeceğini vurgularken, bugün ne oldu da dükkânlar riskli yapı olduğu gerekçesi ile tahliye ediyor. En büyük endişemiz esnafımızın kış gününde iş yerini boşaltarak mağdur edilmesi. İYİ Parti olarak esnafımızın her zaman yanındayız. Bergama’da esnaf hukuksuz olarak işyerinden çıkartılıyor. Kendilerine süreç ile ilgili teknik ve hukuki bilgilendirmelerde bulunduk" diye konuştu.

BAŞLAMAYAN VE DAVALIK BİR PROJE İÇİN ESNAF MAĞDUR EDİLİYOR

Henüz başlamamış ve davalık olan Millet Bahçesi Projesi için Bergama esnafının mağdur edilmemesi gerektiğini belirten İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Olgu Altuğ Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun esnafın mağdur edilmeyeceği sözünü hatırlatarak tahliyelerin durması gerektiğini belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.