Ajans Bakırçay

Bergama İyi Parti, muhtarları ile bir araya geldi

GÜNDEM

İyi Parti Bergama İlçe Teşkilatı ilçenin merkezinde yer alan 18 mahalle muhtarı ile kahvaltıda bir araya geldi.

İyi Parti Bergama İlçe Teşkilatı, ilçenin merkezinde yer alan 18 mahalle muhtarı ile kahvaltıda bir araya geldi.

İyi Parti Bergama İlçe Başkanı Nuri Çiftçi, İl Yöneticisi Nadir Gergin, Fikret Güleç, Kadından Sorumlu Başkan Yardımcısı Dilek Üçüncü ve İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Olgu Altuğ Kemaller'in birlikte düzenlediği kahvaltı organizasyonuna Bergama’nın merkezinde yer alan 18 mahalle muhtarının tamamı katıldı.

AMACIMIZ SORUNLARA ÇÖZÜM BULMAK

Kahvaltı buluşmasında konuşan İyi Parti Bergama İlçe Başkanı Nuri Çiftçi "31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından İyi Parti Bergama İlçe Teşkilatı olarak sürekli olarak sahadayız. Çalışmalarımızı ilçemizin kırsal mahallelerinin yanı sıra kent merkezinde de aralıksız olarak sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız ile bir araya gelerek onların sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyoruz. Bugün de burada yerel yönetimlerin olmazsa olmazı mahalle muhtarlarımız ile bir araya gelerek ilçemiz sorunlarını görüşüp birlikte çözüm arayışında bulunmak istiyoruz. Sevgili muhtarlarımızın mahallelerinde yaşadığı sıkıntılara; Bergama Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çözüm sağlamak istiyoruz. İyi Parti Bergama İlçe Teşkilatı olarak kapımız tüm vatandaşlara olduğu gibi muhtarlarımıza da 24 saat açıktır. Ben bugün buraya gelerek bizleri onurlandıran ilçe merkezindeki tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MUHTARLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDECEĞİZ

İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Olgu Altuğ Kemaller ise "İyi Parti Bergama İlçe Teşkilatı olarak demokrasimizin vazgeçilmez unsuru muhtarlarımız ile bir araya gelerek Bergama’mızın sorunlarını konuşup çözüm arayışında olmak için hepimiz buradayız. İyi Parti Belediye Meclis Üyesi olarak ben ve İyi Parti Bergama İlçe Teşkilatı olarak ilçemiz sorunlarını biliyor, yerinde inceliyor ve vatandaşlarımız ile her an bir araya geliyoruz. Amacımız, mahallelerimizin sorunlarını mahalledeki en yetkili merci olan siz değerli muhtarlarımız ile birlikte değerlendirip Bergama Belediyesinde ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çözüm bulmak. Bütünşehir Yasasından sonra mahalle muhtarlarımızın yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz. İyi Parti Bergama İlçe Teşkilatı olarak muhtarlarımız ile istişarelerimiz devam edecek. Umuyorum ve diliyorum ki çalışmalarımız amacına ulaşacak ve mahalle muhtarlarımızın bizlere ilettiği mahallelerimizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz.

Buluşmadan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Bergama’nın merkezinde yer alan 18 mahalle muhtarı ise "Bergama’da görev yapan mahalle muhtarları olarak mahallelerimizin sorunlarını çözmek amacıyla bizi bir araya getiren, bizi dinleyen, dertlerimizi Bergama Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ulaştırarak çözüme kavuşturma çalışmaları nedeni ile İyi Parti Bergama İlçe Teşkilatına teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.