Ajans Bakırçay

Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğu Cumhur İttifakında çatlak yarattı!

GÜNDEM

Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz'ın görevden alınması sonrası boşalan koltuk, Cumhur İttifakı'nda çatlak oluşturdu. MHP konu 'kırmızı çizgimizdir' dese de AKP geri adım atmadı. Dün yapılması gereken meclis toplantısı ise MHP'nin boykotu nedeniyle yapılamadı.

Bergama Belediyesi tarihinde bir ilk! Her ay yapılması gereken meclis toplantısı, Bergama tarihinde ilk kez çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadı.

Alınan bilgiye göre, Bergama Belediyesi’nin dün gerçekleşmesi beklenen Ağustos ayı olağan meclis toplantısına, MHP’li meclis üyeleri katılım sağlamadı. 

CHP’li meclis üyeleri ise daha önce planlanan; CHP İzmir İl Başkanlığı organizasyonunda Bergama’ya gelen İzmir Milletvekillerinin köylerdeki saha çalışmasına katıldı. CHP’li meclis üyeleri de katılmayınca; meclis toplantısı Bergama tarihinde ilk kez iptal edildi.

Foto: Arşiv

MHP "KIRMIZI ÇİZGİMİZ" DEDİ

İddiaya göre MHP kanadı İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz'dan boşalan koltuğa Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Murat Yıldırım’ın atanmasını istedi. Ancak Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, AKP İzmir Milletvekili Necip Nasır'ın isteği üzerine Özcan Demir'in adında ısrar etti. MHP ise bu isme itiraz ederek, konunun kırmızı çizgileri olduğunu belirtti. Ancak AKP’nin Öğretmenevi Müdürü Özcan Demir adında ısrar etmesi ittifak arasında çatlak yarattı. 

MECLİSİ TOPLAYAMADI, TARİHE GEÇTİ

MHP kanadından elde edilen bilgiye göre; CHP’nin alan çalışması nedeniyle toplantıya katılamayacağını öğrenen MHP’li meclis üyeleri, durumu değerlendirip ortakları AKP yönetimine mesaj göndermek ve boykot etmek amacıyla Ağustos ayı meclisine gelmedi. Belediye Başkanı Hakan Koştu ise meclisi toplayamayan başkan olarak Bergama tarihine geçti.

KİRAZ, BERGAMA'DA KALMAK İSTİYOR!

Öte yandan görevden alındığı ve Eğitim Uzmanı olarak ataması İzmir'e yapıldığı ileri sürülen İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz'ın, Bergama Belediyesi'nde Kültür Müdürü olarak atanmayı istediği de iddialar arasında yer aldı.

Yorumlar (4)

melinda 3 Yıl Önce

Böyle rezillik olur mu bld. bask. nasıl olurda meclisi toplayamaz basiretsizlik bu derhal istifa etmeli ortakları bile tahammül edememiş zaten

Alparslan 3 Yıl Önce

MHP'nin tutumunu destekliyorum

Eşref Çakmak 3 Yıl Önce

Evlerimize çöktürmeyeceğiz

Aycan 3 Yıl Önce

MHP doğru olanı yapmış...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.