Ajans Bakırçay

Bergama Galericiler Sitesi kuruluyor

GÜNDEM

Bergama Ticaret Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda; Galericiler Sitesi Projesinin hayata geçirilmesi için karar alındı.

Bergama’ya yapılması planlanan “Galericiler Sitesi” projesinin hayata geçirilmesi için karar alındı.

Bergama Ticaret Odası (BERTO) konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Sarıl, Tahir Erdoğan, Genel Sekreter Gülay Koç, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Kızıltaş, CHP Meclis Üyesi Selim Tok ve galerici esnaflar katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını BERTO Başkanı Fikret Ürper yaptı. Ürper; "Bir arada olmanız sizi daha güçlü kılar, rekabet gücünüzü arttırır ve günün sonunda size kazanç olarak geri döner. Biz Bergama Ticaret Odası olarak, Galericiler Sitesi'nin Bergama'nın bir ihtiyacı olduğunu görüyor ve bu bir araya gelişi destekliyoruz. Çünkü biliyoruz ki bu birlik, bu konuda Bergama'yı da diğer ilçeler arasında yukarılara taşıyacak ve güzel bir örnek olacak. Bu süreçte oda olarak her zaman yanınızdayız" dedi.

Ardından sözü alan Şoförler Odası Başkanı Mehmet Kızıltaş; "Böyle bir birliğin kurulması, ilçemiz için gerçekten güzel bir adım olur. Ben de tüm bu süreçte ve sonrasında yanınızda olma sözü veriyorum" sözlerine yer verdi.

CHP Meclis Üyesi Mali Müşavir Selim Tok'un, katılımcılara detaylı bilgiler vermesinin ardından ise Bergama Galericiler Sitesi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin kurulması kararı alındı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.