Ajans Bakırçay

Bergama'da korkunç kaza! Hafriyat kamyonları bir can daha aldı

GÜNDEM

Millet Bahçesi yapımında çalışan hafriyat kamyonunun çarpması sonucu 59 yaşındaki Mualla Taşkıran hayatını kaybetti. Kaza Bergama'da büyük üzüntü yarattı.

Bergama'da, Millet Bahçesi yapımında çalışan hafriyat kamyonunun çarptığı 59 yaşındaki Mualla Taşkıran hayatını kaybetti. Dün yaşanan kaza Bergama’da büyük üzüntü yarattı.

Bergama'da yapımına başlanılan Millet Bahçesi nedeniyle bölgede işleyen hafriyat kamyonları bir can daha aldı. Daha önce Eylül ayında Millet Bahçesi'nin Atatürk Bulvarı ile Böblingen Caddesi'nin kesiştiği noktada hafriyat kamyonunun çarptığı 85 yaşındaki Salim Çokal, yaşamını yitirmişti.

Kaza bu sefer Atatürk Bulvarı’ndan Asklepeion Caddesi’ne dönüşün bulunduğu ışıklarda meydana geldi. Millet Bahçesi çalışması nedeniyle hafriyat taşıyan kamyon 59 yaşındaki Mualla Taşkıran’a çarptı. Mualla Taşkıran kaza yerinde hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAZA BERGAMA’DA ÜZÜNTÜ YARATTI

Yaşanan kaza Bergama’da büyük üzüntü yarattı. Vatandaşlar kaza ile ilgili üzüntülerini ve tepkilerini sosyal medya üzerinden yazdıkları yorumlarla dile getirdi, yorumlarda biran önce önlem alınması istendi.

"MİLLET BAHÇESİ DEĞİL, ÖLÜM BAHÇESİ OLDU"

CHP Kadın Kolları Başkanı Figen Günal yaşanan olay ile ilgili üzüntüsünü şu kelimelerle dile getirdi: “Millet bahçesi değil, ölüm bahçesi oldu ne yazık ki. 15 Eylül'de Salim Çokal, Stadyum alanındaki kazı çalışmaları esnasında kaza sonrası hayatını kaybetti. 14 Ekim Asklepeion Restoran önünde ölümlü kaza belediye hafriyat kamyonu çarpması sonucunda yaşlı bir teyzemiz Mualla Taşkıran hayatını kaybetti ne yazık ki. Millet bahçesi bitinceye kadar umarım başka canlar ölmez. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Ölüm ve kazalar son olsun”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.