Ajans Bakırçay

Bergama CHP: "Kurumları 'kapatılsın' çağrısı ile karalayamayız"

GÜNDEM

CHP Bergama İlçe Örgütü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “TTB kapatılsın” çağrısının ardından bir basın açıklamasında bulundu.

Bahçeli’nin Türk Tabipleri Birliği’nin (TTB) kapatılması ve yöneticileri hakkında adli işlem başlatılması çağrısında bulunmasına yurdun her yerinde olduğu gibi Bergama’dan da tepkiler yükseliyor.

Konuyla ilgili Bergama CHP İlçe binasında yapılan basın açıklamasında; “Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 bahar aylarının ardından tekrar yayılımına hız vermiştir. Bu süreçte hastanelerde, sağlık kuruluşlarında ve ayrıca eczanelerde zor şartlar altında, gece-gündüz demeden, ailesinden ayrı görevlerinin başında olan, virüsle savaşı en ön cepheden yürüten, şifa dağıtmak için kahramanlık gösteren tüm sağlık emekçilerimizin yanındayız. Onlara yönelik her türlü şiddetin, karalama kampanyasının karşısındayız.” denildi.

GERÇEKLERİ BİLMEK HALKIMIZIN HAKKIDIR

CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz tarafından okunan basın açıklamasında ayrıca; “Gerçekleri dillendirenleri, gerçekleri halka açıklayanları; 'kurumları kapatılsın' çağrısı ile karalayamayız. Gerçekler acıdır. Siyasetçilerin görevi gerçeklere tahammül etmektir. İnsan hayatı her şeyden üstündür. ‘Yönetemiyorsunuz-tükeniyoruz’ çağrısına kulak verilmelidir. Bırakalım sağlık emekçilerimiz görevlerini yapsınlar. ‘Maske-Mesafe-Hijyen’ kurallarına uyarak onların yükünü azaltalım. Emekleri karşısında saygıyla eğiliyoruz. Bu savaşta canlarını yitiren tüm sağlık emekçilerimizi rahmetle anıyor, hastalara acil şifalar diliyoruz” sözlerine de yer verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.