Ajans Bakırçay

Bergama ADD’ye 105 bin TL elektrik faturası!

GÜNDEM

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İzmir Bergama Şubesi’ne 105 bin lira tutarında elektrik faturası kesildi. Dernek yönetimi, Gediz Elektrik perakende AŞ’ye itirazda bulundu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Bergama Şubesi’ne 105 bin lira tutarında elektrik faturası geldi. Şaşkınlık yaşayan dernek yönetimi, bu miktarda elektrik tüketmelerinin mümkün olmadığını belirterek Gediz Elektrik Perakende AŞ’ye itiraz etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İzmir Bergama Şubesi’ne 105 bin lira tutarında elektrik faturası kesildi. Dernek temsilcileri faturadaki rakamı görünce gözlerine inanamadı. Dernek yönetimi, Gediz Elektrik perakende AŞ’ye itirazda bulundu.

Haber: Gökmen Ulu

ELEKTRİK ŞİRKETİ: “PARDON, YANLIŞLIK OLMUŞ”

ADD Bergama Şubesi Başkanı Mert Güleç, “Gediz Elektrik Perakende AŞ, derneğimizin eski yöneticisinin telefonuna borç mesajı gönderdi. Rakamı görünce şaşırdık. Çünkü bu miktarda elektrik tüketmemiz imkansız. Şirketin müşteri temsilciğini aradım. Bana ‘Önce ödemeyi yapacaksınız, ondan sonra itiraz hakkınız oluşabilecek’ dedi. Peşini bırakmadım. Şirketin bir başka yetkilisine ulaştım. Gerekli kontrolleri yaptılar, yanlışlık olduğunu kabul ettiler. Bu hatanın elektrik sayacının değişmesinden kaynaklandığını ifade ettiler. Bugün yanlışlığı düzelteceklerini söylediler. Derneğimizin elektrik faturaları için otomatik ödeme talimatı var. Neyse ki o kadar paramız yok. Olsaydı hesabımızdan otomatik olarak 105 bin lirayı tahsil edeceklerdi” dedi.

Yorumlar (2)

A gülten üze 2 Yıl Önce

İki yıldır pandr mi var detnekler zaten kapalı hafta da bir iki saat öğlende açılıyor bu ne bi de öde sonra bakarız fabrika mı burası inanılmaz işler oluyor

Sefa 2 Yıl Önce

"Önce ödemeyi yapacaksınız, ondan sonra itiraz hakkınız oluşabilecek." Dünyanın en büyük yalanı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.