Ajans Bakırçay

Bergama ADD'den, Selmanoğlu tepkisi!

GÜNDEM

Atatürk'e yönelik skandal sözleri ile bilinen ve “Bu millet 650 TL ile de yaşar” deyip jaguar arabasıyla ortaya çıkan, AKP'nin sosyal medya savunucusu Tuğrul Selmanoğlu'nun Bergama'ya davet edilmesi tepkilere neden oldu.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bergama Şubesi, Atatürk'e yönelik hakaretlerle tanınan AKP’nin sosyal medya savunucusu Tuğrul Selmanoğlu'nun Bergama Belediyesi tarafından davet edilmesine tepki gösterdi.

Yaşamını Almanya’da sürdüren ve AK Parti’nin Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde çalışmalar yapan Tuğrul Selmanoğlu, Bergama Belediyesi tarafından 29 Mayıs Pazar Günü konferans vermesi için Bergama’ya davet edildi. Atatürk'e yönelik skandal sözleri ve lüks otomobil tutkusuyla bilinen, “Bu millet 650 TL ile de yaşar” deyip jaguar arabasıyla ortaya çıkan, AKP'nin sosyal medya savunucusu Tuğrul Selmanoğlu'nun, Bergama Belediyesi tarafından davet almasına ADD Bergama Şube Başkanı Bülent Köse sert tepki gösterdi.

NASIL GÖZ YUMARSINIZ?

Atatürkçü Düşünce Derneği Bergama Şubesi tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Atatürk'e hakaret etmeyi kendisine görev edinmiş Emperyalist devletlerin maşası olmuş şahısların fikirleri düşünceleri ve söylemleri ile Bergama halkını gençlerini zehirlenmesine nasıl göz yumar izin verirsiniz”

“Bu şahsı İlkler şehri Bergama’mıza getirip eline mikrofon verme cüreti gösteren akıl, yarın okullarımızdan Türk bayraklarını evlerimizden Atatürk resimlerini, gönüllerimizden vatan sevgisini silmek için elinden geleni yapmaz mı? Bu zihniyetin ne Türk Milletine, ne de kalbinde Atatürk ve Cumhuriyet sevdası taşan Bergama halkına hiçbir yararı faydası olamaz”

“Bergama Atatürkçü Düşünce Derneği olarak, bu hadsiz şahsın Bergama da konuşma yapmasını şiddetle kınıyor, derhal bu şahsın programının iptali için Bergama Belediyesi’ni uyarıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün Yaktığı bağımsızlık ateşini söndürmeye kimsenin ne haddi vardır ne de gücü yetecektir” denildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Bergama Şubesi tarafından, etkinliğin iptali için Bergama Belediyesine dilekçe verildiği, etkinliğin iptal edilmemesi durumunda ise 29 Mayıs Pazar günü saat 20:30'da Bergama Kültür Merkezi BerKM önünde basın açıklaması yapılacağı bildirildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.