Ajans Bakırçay

Bakırçay köprüsünde kaza: 1 ölü

GÜNDEM

Bakırçay Köprüsü’nde beton mikser kamyonu virajı alamayarak viyadükten aşağı uçtu. Olayda araç sürücüsü hayatını kaybetti.

İzmir'in Çandarlı İlçesi yakınlarında bulunan Bakırçay Köprüsü’nde beton mikser kamyonu virajı alamayarak viyadükten aşağı uçtu. Olayda araç sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza bugün saat 15.30 sularında gerçekleşti. Bakırçay Köprüsü üzerinde seyir halinde olan 35 NDV 30 plakalı beton mikser kamyonu virajı alamayarak viyadükten aşağı düştü. Araç sürücüsü Ferdi Çiğdem (39) aracın yan düşmesi ile olay yerinde vefat etti.

Çandarlı limanın yapılması ile Bakırçay nehri üzerinden Çandarlı yol ayrımını bağlayan yeni köprü üzerinde gerçekleşen kazada, araç köprüye girerken direksiyon hakimiyeti kaybettiği ve bariyerlere çarparak aşağıya yuvarlandığı anlaşıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kazada ölen Ferdi Çiğdem'in amcasının oğlu Doğan Çiğdem'in de 5 yıl önce aynı noktada yaşanan trafik kazasında öldüğü öğrenildi.

Yorumlar (5)

Aykut Köylü 3 Yıl Önce

Bu ölüm yoluna daha kaç kurban vereceğiz.

Kerim Temiztürk 3 Yıl Önce

Tam bir gerizekalının işi olan bu baştansavma köprüyü tasarlayanlar cinayete sebebiyet vermekten yargılanmalıdır...

Pembe Çiydem 3 Yıl Önce

Yol projesini çizeni,kabul edip onay vereni Allah kahretsin,kuzenimizin ocağını söndürdü,3 çocuğunu babasız bıraktı, eşinin omuzuna sorumluluk bindirdi, canımızı yaktılar

Nuray 2 Yıl Önce

Böyle projeye nasıl onay verildi şaşkınım oysaki o köprüyü öyle yapacaklarının yerine eskisi gibi kalıp lâmba koysalardı daha iyi olurdu. Yolu uzatarak yapmalarına bir o kadar devlet bütçesinden çıkan paraya yazık. O yoldan her gelişiminde korkuyorum yazık ama çok yazık.

onur 2 Yıl Önce

yazık

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.