Ajans Bakırçay

Bakırçay'dan talep var; "Bölgemizde her partiden milletvekili istiyoruz"

GÜNDEM

Bergama'da, "Bakırçay Bölgesi Milletvekili Talebi Bildirisi" için toplanıldı.

Bergama'da toplanan oda başkanları ve iş insanları, yapılacak olan genel seçimler nedeniyle her partiden Bakırçay Bölgesi'ni temsil edecek en az bir milletvekili istediklerini belirten bildiri imzaladılar.

Bergama Ticaret Odası (BERTO) öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya; Bergama, Dikili, Kınık Oda Başkanları, Bergama Girişimci İş Adamları Derneği, Kınık Sanayici ve İş İnsanları Derneği ve Bergama, Dikili, Kınık, Poyracık ile Kozaklılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Yönetimleri katıldı.

"Bakırçay Bölgesi Milletvekili Talebi Bildirisi" imzalanan toplantıda konuşan BERTO Başkanı Lütfi Kolat; "Bir bir yükselen yatırımlar ile yıldızı daha çok parlamaya başlayan Bakırçay Bölgesi, tarımı, sanayiyi, kültürü ve turizmi bir arada büyük bir gayret ile götürmeye çalışsa da, uzun yıllardır Ankara'da bölgemizden bir Milletvekili'mizin olmayışının, bölgemizin gelişme sürecini yavaşlattığını düşünmekteyiz" dedi.

Kolat ayrıca; "Bu nedenlerle siyasi parti fark etmeksizin, tüm siyasi partilerden talebimiz; Bakırçay Bölgesi'ne hakim, ilçelerimizi tanıyan, sorunlarımızı bilen bir ismi seçilebilir sıradan aday göstermeleridir. Bugün de burada bu dilek ve düşüncelerimizi kamuoyu ile paylaşmak için bir araya geldik" ifadelerine yer verdi.

Toplantı, bildirinin imzalanması ve toplu fotoğraf ile sona erdi. İmzalanan bildiri siyasi parti genel başkanlıklarına gönderilecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.