Ajans Bakırçay

40 günlük baba Bergama'da gözyaşlarıyla defnedildi

GÜNDEM

Bergama’da ki kazada yaşamını yitiren 40 günlük kız babası Arslan Emre Parmaksız (33) son yolculuğuna uğurlandı.

Bergama'da, özel bir şirkete ait altın madeninde çalışan işçileri taşıyan servis midibüsü ile karşı yönden gelen kamyonun çarpışması sonucu hayatını kaybeden 4 kişiden biri olan Arslan Emre Parmaksız gözyaşları ile defnedildi.

Kaza, dün saat 09.30 sıralarında, Bergama – Kozak yolu üzerindeki Selçuk Mahallesi'nde meydana geldi. Çukuralan mevkisindeki altın madeninden gece vardiyasından çıkan işçileri Bergama'daki evlerine götüren Cemal Vahaplar (36) yönetimindeki 35 VNN 46 plakalı servis midibüsü ile karşı yönden gelen Ömer Faruk Özdemir (42) yönetimindeki 35 F 9896 plakalı TIR, çarpıştı. Servis midibüsündeki işçilerden Ramazan Kömürcü (63), Mehmet Ali Çakmak (51), İsmail Ökemen (63) ile vardiya amiri Emre Parmaksız (33), olay yerinde yaşamını yitirdi.

Mehmet Ali Çakmak kazanın olduğu gün Bergama Koyuneli Mahallesi'nde, Ramazan Kömürcü ise İncecikler Mahallesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Evli ve 2 çocuk sahibi İsmail Ökemen'in cenazesi ise bugün Kınık Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.

40 GÜN ÖNCE BABA OLMUŞTU

Kazada yaşamını yitiren ve 40 gün önce baba olduğu öğrenilen Arslan Emre Parmaksız’ın cenazesi gözyaşları içinde sonsuzluğa uğurlandı. 

Bergama Yeni Cami’de kılınan Cuma namazının ardından, Bergama Şehir Mezarlığı’na defnedilen Parmaksız’ın cenazesine anne Ayşe Parmaksız baba Hanifi Parmaksız, kayınpederi Ali Çetinkaya ve yakınlarının yanı sıra Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, siyasi parti başkanları, iş arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Parmaksız’ın üzüntülü eşi Bergama Belediyesi çalışanı Nagehan Çetinkaya Parmaksız ve 40 günlük kızı Ayşe Naz Parmaksız ise sinir krizi yaşadığı için cenazeye getirilmedi.

Kılınan namazın ardından Parmaksız'ın cenazesi Bergama Şehir Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.