Ajans Bakırçay

Dikili Vakfı çalışmalarını gösteriyle taçlandıracak

EĞİTİM

Yaz atölyeleri kapsamında yürütülen müzik ve enstrüman eğitimlerini içeren gösteri 28 Eylül Cumartesi günü Dikili Vakfı’nın gösteri salonunda gerçekleşecek.

Dikili’de, kurulduğu günden bu yana özellikle eğitim, kültür ve sanat dalında çocuklara ve gençlere yönelik yapılan çalışmalarla dikkat çeken Dikili Vakfı, bu çalışmalarını yaz atölyeleri gösterimi ile taçlandırıyor.

Yaz atölyeleri kapsamında yürütülen müzik ve enstrüman derslerini içeren gösteri 28 Eylül Cumartesi günü Dikili Vakfı’nın gösteri salonunda gerçekleşecek. Saat 19.00’da başlayacak olan etkinlik ile ilgili herkesi gösteriye davet eden Dikili Vakfı’nın kurucu Başkanı Av. Nuri Gündüz; “Yaz boyunca büyük emeklerle sürdürdüğümüz çalışmalarımızın sergileneceği etkinliğimize herkesi bekliyoruz” dedi.

TOPLUMSAL YAŞAMA KATKI KOYUYORUZ

Gündüz ayrıca; “Toplumsal yaşamımıza katkı koymak amacıyla 2016 yılında kurduğumuz Dikili Vakfı bünyesinde kültür, sanat, eğitim ve sağlık konularında çeşitli çalışmalar sürdürüyoruz. Bu süre içerisinde tiyatro, konser ve paneller düzenledik. Öğrencilerin ve çocuklarımızın bireysel farklılıklarını gözeten, farklı yetenekteki çocuklarımıza seçenek sunabilmek ve eğitim sisteminin öğrencileri ölçmeden çok, başarısını da arttıracağına inanarak birçok konuda atölye çalışmalarımızı başlattık. Öğretmen ve eğitmen buldukça, fiziki altyapısını oluşturabildiğimiz her konuda atölye çalışması yapıyoruz. Vakfımızda yapılan bütün çalışmalar gönüllülük esasıyla yürütüldü. Hedefimiz Dikili’de çocuklarımızın daha sağlıklı bir çevrede eğitim, kültür ve sanat konularında kendilerini geliştirmeleri ve yapılan çalışmalarla eğitimlerimize kolay ulaşımını sağlamaktır. Bu nedenle çalışmalarımıza tüm halkımızın desteğini bekliyor, gösterimize herkesi bekliyoruz” dedi.

Dikili Vakfı’nda robotik kodlama, satranç, halkoyunları, salsa, bachata, yoga, drama ve tiyatro, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koroları, piyano, gitar keman, ukelele, bateri, bağlama, yan flüt alanlarında çalgı eğitimleri devam ediyor. Ayrıca hentbol, masa tenisi ve oryantirik alanlarında da spor çalışmalarına başlanıldı.

Dikili Vakfı tarafından yapılan duyuruda ise 2019 – 2020 yılı için kayıtların başladığı ve ön kayıt için baş vurmak isteyenlerin 05449536962 numaralı telefonu aramaları gerektiği bildirildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.