Ajans Bakırçay

Dikili’de “Çevre Örgütlenmesi ve Tarım Alanları” paneli

ÇEVRE

Kısa bir süre önce kurulumunu tamamlayan Dikili Kültür ve Çevre Platformu (DİKÇEP), kurulumunu “Çevre Örgütlenmesi ve Tarım Alanları” konulu panel ile taçlandırıyor.

Çevreye, tarihe ve doğal yaşama duyarlı bireylerin bir araya gelerek oluşturdukları DİKÇEP ilk etkinliğinde “Çevre Örgütlenmesi ve Tarım Alanları” konusunu işleyen bir panel düzenliyor. 1 Mart Pazar günü saat 14.00’te düzenlenen etkinlik Dikili Belediyesi Kültürevi’nde gerçekleşecek.

Yöneticiliğini EGEÇEP’ten Alime Mitap’ın yapacağı panelde Halk Sağlığı Uzmanı Prof.Dr. Ali Osman Karababa “Çevre Örgütlenmesi ve Çukuralan Altın Madeni”, Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Tevfik Türk ise “Tarım Arazilerinin Amaç Dışı Kullanımı” konusunu işleyecek. 

PANEL

Tarih: 1 Mart Pazar

Saat: 14.00

Yönetici: Alime Mitap (EGEÇEP)

Konuşmacılar: 

Prof.Dr.Ali Osman Karababa (Halk Sağlığı Uzmanı)

"Çevre örgütlenmesi ve Çukuralan Altın Madeni"

Tevfik Türk (Ziraat Müh. Odası İzmir Şb. Başk.)

“Tarım Arazilerinin Amaç Dışı Kullanımı”

Yer: Dikili Belediyesi Kültürevi

Öte yandan sosyal medyada Facebook hesabı açan DİKÇEP’in 10 maddelik ilkesel duruşu da sayfada yayınlandı.

Yeni kurulan Dikili Kültür ve Çevre Platformu; "Çevreyi, tarihi, kültürel varlıkları, doğal yaşamı, suyu, toprağı, havayı savunan, talana ve yaşamın olağan akışını etkileyen her türlü duruma karşı olan bireylerden oluşturulmuş bir platformdur" ifadeleri ile tanımlandı.

Sosyal Medya Hesabı: https://www.facebook.com/Dikili-K%C3%BClt%C3%BCr-ve-%C3%87evre-Platformu-109883643940080/?modal=admin_todo_tour

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.