Ajans Bakırçay

Dikili’de fuhuş operasyonu!

ASAYİŞ

Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri gelen ihbar üzerine bir pansiyona fuhuş operasyonu düzenledi.

Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri gelen ihbar üzerine bir pansiyona fuhuş operasyonu düzenledi. Operasyonda biri Türkmen, diğeri Kırgız uyruklu iki kadın gözaltına alındı. Kadınları fuhuşa zorlayan Türkmenistan uyruklu bir kadın ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Dikili Emniye Müdürlüğü ekipleri Salimbey Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir pansiyonda fuhuş yapıldığına dair ihbar aldı. Araştırmalar sonucunda Cumhuriyet Savcısının vermiş olduğu işyeri arama kararı ile operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda ise farklı odalarda biri Türkmen diğeri Kırgız uyruklu iki kadının fuhuş yaptıkları tespit edildi.

FUHUŞA ZORLADI, OPERASYONU DUYUNCA KAÇTI

Gözaltına alınan kadınların ifadelerinde, ismini Deniz olarak bildikleri Türkmen uyruklu bir kadın tarafından para karşılığı fuhuşa zorlandıklarını söyledikleri öğrenildi. Emniyet ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda ise kadınları fuhuşa zorlayan şahsın D.K isimli Türkmenistan vatandaşı bir kadın olduğu tespit edildi. D.K isimli şahsın operasyonu duyar duymaz Dikili’den firar ettiği ancak yapılan yakalama çalışmaları sonucunda Balıkesir’in Gömeç ilçesinde Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Yakalanan D.K isimli şahıs Dikili Adliyesine sevk edilerek, çıkarıldığı Mahkeme tarafından tutuklandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.