Ajans Bakırçay

Bergama'da soluk soluğa kovalamaca!

ASAYİŞ

Bergama’da, İlçe Emniyet Müdürü Bayçora Durağan'ın bizzat katıldığı kovalamacada 2 kişi gözaltına alındı.

Bergama’da güpegündüz silah sıkan ve ardından kaçan kişi, uzun soluklu bir kovalamacanın ardından arkadaşıyla birlikte yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay dün öğlene doğru Bergama Şadırvan Cami civarında yaşandı. Kapalı kasa transit kamyonet sürücüsü bir kişi, H.Ç isimli bir kişiye silahla ateş açtı, ardından yaya olarak kaçtı. Durum emniyet güçlerine ihbar edildi. Olay yerine gelen polis terkedilmiş halde bulunan kamyoneti emniyete çekti. Yapılan soruşturmada kişinin H.D isimli bir şahıs olduğu tespit edildi. 

Akşam saatlerinde ise polis aranan şahsın başka bir araçla ilçe merkezinde dolaştığı öğrenerek hemen harekete geçti. Bu sırada aranan şahsa yakın konumda olan İlçe Emniyet Müdürü Bayçora Durağan’da makam aracıyla şüpheliyi kovalamaya başladı.

Adeta filmleri andıran ve Emniyet Müdürü’nün bizzat katıldığı uzun soluklu kovalamaca sanayi bölgesinde sona erdi. Ekipler tarafından durdurulan araçtan çıkan H.D ve V.B gözaltına alındı. Olayda şüphelilerin çarpması sonucu polis araçları zarar gördü.

Yapılan aramalarda ise şahsın üzerinden uyuşturucu hap, evinde ise 250 gram esrar maddesi ele geçirildi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.