Ajans Bakırçay

Bergama'da aranan uyuşturucu kaçakçısı yakalandı

ASAYİŞ

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince akşam saat 04.00’da ilçede faaliyet gösteren alkollü mekanlarda yapılan asayiş uygulamalarında uyuşturucu madde ticaretinden aranan A.Ş adlı şahıs yakalandı.

Bergama’ya yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Bayçora Durağın’ın göreve başlamasının ardından kentte asayiş uygulamaları ve denetimler arttırıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince akşam saat 04.00’da ilçede faaliyet gösteren alkollü mekanlarda asayiş uygulaması yapıldı. Pandemi kurallarına uyulup uyulmadığına dikkat edildi. Mekanlara yapılan asayiş uygulamalarında ayrıca uyuşturucu madde ticaretinden aranan A.Ş adlı şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından daha önce Fatih Mahallesi’nde bir pamuk tarlasında yapılan operasyonda 400 kök Hint keneviri, Bergama Ayazkent Mahallesi’nde ise yine Hint keneviri, kubar esrar maddesi ve toz esrar ele geçirilmişti. Kentte şüpheli bulunarak durdurulan Ş.K’ye ait arabada ve şahsın evinde ise yarım kilo toz esrar bulunmuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.